A 6. osztály pályaorientációs napon vett részt, melynek keretében ellátogathattunk a Bock Pincèszetbe és Gere Tamás és Zsolt Pincészetèbe. Első programkènt betekintést kaphattunk a szőlőmag különféle felhasználási fázisaiba. Azután megnézhettük a pincerendszert is az ászokhordókkal, óriástartályokkal, bortrezorokkal ismerkedhettünk meg. A kupola teremben kipróbáltuk a különleges hanghatást, amit a gyerekek nagyon érdekesnek találtak. A Bock Pinceszetből a Gere Pincészetbe mentünk, ahol beleshettünk a palackozó rèszlegbe, a gyerekek végigkövethettèk a palackozás folyamatát. Ezt követően vègignèzhettünk egy rövid videót a szüretről. Az ebéd előtt megtanulhattuk hogyan kell “helyesen” bort kóstolni és hogyan kell a boros poharat “helyesen” kézben tartani. Ebédre isteni finom hamburgert kaptunk sült krumplival, amit Konrád József készített el nekünk. Desszertnek pedig házi rétest kaptunk. Nagyon köszönjük Gere Viktóriának a programok megszervezését, lebonyolítását és hogy egy ilyen izgalmas és tartalmas napot állított össze nekünk. Nagyon jól éreztük magunkat!