Évzáró művészeti iskolai koncertünkre november 24-én került sor a Villányi Művelődési Házban, ahol végre hosszabb idő után újra nagyközönség előtt mutatkozhattak be a zenészeink. A növendékek lelkesen készültek az alkalomra, már a november 23-ai főpróba során is izgatottan ismerkedtek a helyszínnel és a helyzettel. A koncert több újdonságot is tartogatott a közönség számára, mivel több duót és triót is meghallgathattunk, köztük egyik növendékünk az édesanyjával lépett fel, míg többen a zenetanárukkal együtt. A 4-5. osztályosokból álló szolfézscsoport emellett izgalmas műsorszámmal készült, amelyhez papírzacskókat használtak fel.
Nagy élmény volt mindannyiunk számára a 3-5. osztályos zenészekből álló Pöttöm Zenekar műsora az este végén, akiket az adventi időszakban Villány Város ünnepségein is meghallgathat majd az érdeklődő közönség.
Gratulálunk a felkészítő tanároknak – Gaál Katalinnak, Juhász Tibornénak, Wágnerné Tóth Fruzsinának, Ahmann Balázsnak és Vass Benjáminnak – köszönjük a sok-sok munkát és a tartalmas műsort.
És természetesen gratulálunk az ügyes kis zenészeknek, akik egy emlékezetes estét szereztek mindannyiunk számára.